Możesz trwale usunąć swoje konto AscendraFit bezpośrednio w aplikacji, bez konieczności kontaktu z obsługą.
Usunięcie konta jest trwałe i natychmiastowe. Usuwane są: dane konta i profilu, plany treningowe, historia treningów, aktywności i pomiarów, odznaki, wiadomości, pliki oraz powiązania trener–podopieczny. Operacja jest nieodwracalna — nie przechowujemy kopii zapasowej danych po ich usunięciu w celu ewentualnego przywrócenia. Usunięcie konta nie anuluje subskrypcji w App Store ani Google Play — anuluj ją osobno w ustawieniach sklepu.
Konta osób upoważnionych do obsługi i bezpieczeństwa usługi nie mogą usunąć samych siebie tą drogą ze względów bezpieczeństwa — napisz na support@ascendrafit.pl.
Jeśli chcesz usunąć konto lub swoje dane, ale nie masz dostępu do konta, napisz na privacy@ascendrafit.pl. Pełne informacje o przetwarzaniu danych znajdziesz w Polityce prywatności.